Sunday, 3 September 2017

Dag van de orchidee

Op 7 september vindt voor de zesde keer de Internationale Dag van de Orchidee plaats. De ‘Koningin van de Planten’ verdient haar eigen Koninginnedag. Dit is het uitgangspunt achter de organisatie van de ‘Dag van de Orchidee’. De dag van de orchidee wordt jaarlijks georganiseerd op de eerste donderdag van september. Op deze dag wordt de orchidee in de schijnwerper gezet ter ere van de verscheidenheid en schoonheid van de plant. 

It's not just a plant, it's a natural beauty ..

 

Wednesday, 5 April 2017

Moederdag

Vele landen vieren samen met ons Moederdag op de 2e zondag van mei. Maar Moederdag wordt niet overal op dezelfde dag gevierd.
In veel, voornamelijk katholieke, landen wordt Moederdag op 15 augustus gevierd, de dag van Maria Tenhemelopneming. En in sommige landen is Moederdag meer een Vrouwendag.

Dit jaar is in Nederland zondag 14 mei de dag dat alle moeders verwend worden. Met een bloem of plant vertel je je moeder dat zij bijzonder is voor jou, en dat je van haar houdt. Neem uit ons assortiment bijvoorbeeld de ‘With love’, een vrolijke bijsteker in hartvorm bij de plant. Dit herinnert de ontvanger altijd aan jouw boodschap, met zoveel liefde gegeven...

It’s not just a plant, it’s a personal gift.

 

Thursday, 2 February 2017

Een ode aan de kracht van de vrouw : Internationale Vrouwendag

Al meer dan 100 jaar is 8 maart de dag van de vrouw. Deze dag is ontstaan rondom 1908, als gevolg van de eerste staking door vrouwen, die opstonden voor hun rechten. Vrouwendag staat in het teken van emancipatie. Tegenwoordig is het voornaamste doel van deze dag, aandacht vragen voor verschillende thema’s als economische zelfstandigheid en empowerment.

Vrouwendag is een mooie gelegenheid om waardering uit te spreken aan een bijzondere vrouw in uw leven. Bijvoorbeeld door middel van een mooie bloem. Een orchidee cadeau staat voor  liefde, charme, aanhankelijkheid, schoonheid, luxe, wijsheid en begrip.

Het perfecte cadeau als blijk van waardering voor elke krachtige vrouw in uw omgeving! 

Thursday, 28 July 2016

Televisie opname 'Hier aan de kust'

27 juli jl. bezocht  Stims Media ons voor televisie opnamen voor het tv programma ‘Hier aan de kust’. 

Gedurende de maanden juli en augustus worden in dit programma dé bijzondere producten en diensten voor deze zomer gepresenteerd. De presentatoren Mark en Anouk toeren langs de kustlijn van Nederland en onderzoeken de bijzondere aantrekkingskracht van de streek die ons land sinds jaar en dag zo speciaal maakt!  

Het programma wordt uitgezonden op zondag 7 augustus a.s. (o.v.) om 15.30 uur op SBS6. 

Het was voor ons ontzettend leuk en leerzaam om te zien hoe men te werk gaat in televisieland. Hartelijk dank aan de presentatrice Anouk van Schie en de cameraman Edwin Dijkstra! Hierbij alvast wat foto’s genomen achter de schermen.